top of page

Intercomponents bv is al meer dan 35 jaar actief als vertegenwoordiger/distributeur van elektronica en elektromechanische componenten in de benelux.

 Wij vertegenwoordigen een groot aantal internationale topmerken, fabrikanten van kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en het vermogen om maatwerkoplossingen te genereren. Intercomponents heeft in deze tijd een breed scala aan componenten opgebouwd, waaronder alarmen, zoemers, stroomonderbrekers, connectoren, filters, multiplexsystemen, printers, schakelaars, sensoren, luidsprekers, spoelen, transformatoren en meer.

 

Intercomponents biedt u nu ook de mogelijkheid om een ​​aantal van onze standaard artikelen online te bestellen, zowel voor bedrijven als particulieren. De artikelen die op onze webshop staan ​​zijn de artikelen die wij op voorraad hebben, alle overige artikelen die op onze website te vinden zijn worden op klantspecificatie gemaakt. Staat het artikel dat u zoekt niet in de webshop, of wilt u geen advies over een bepaald product, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

About Us

Logo Spacing Transparent.png

Yourcomponents is a trading name of Intercomponents bv

bottom of page