top of page

Carling Technologies

Er zijn maar weinig producten die Carling Technologies niet "AAN" heeft gezet en minder industrieën die zich niet tot Carling hebben gewend voor oplossingen. Met ISO9001 en IATF 16949 geregistreerde productiefaciliteiten en technische verkoopkantoren over de hele wereld, behoort Carling tot 's werelds grootste fabrikanten van stroomonderbrekers, schakelaars, stroomverdelingseenheden, digitale schakelsystemen en elektronische besturingen.

We kunnen het volledige assortiment Carling-producten leveren dat in de onderstaande catalogus wordt weergegeven. Carling Technologies produceert hun bestellingen op klantspecificatie, aangezien er miljoenen switch configuraties mogelijk zijn.
De doorlooptijd is momenteel door de wereldwijde te korten op grondstoffen ongeveer +/- 14 weken.

 

Wel houden we als Distributeur zelf voorraad van bepaalde producten zoals de beroemde V-Series inclusief hardware, de Nieuwe HR-Series en geven u de mogelijkheid om uw eigen actuator per stuk te ontwerpen. Deze zijn allemaal te vinden in onze webshop.

Carling Technologies

Switches & Controls

switch Catalog-1.jpg

Carling Technologies

Hydraulic Magnetic Circuit Protection

Carling-Mini-Switch-Catalog-1.jpg

Carling Technologies

Miniature Switches

Carling-Mini-Switch-Catalog-1.jpg
Switch_SelectorGuide.pdf 2021-10-06 10-21-52.jpg

Carling Technologies

Selector Guide

Carling Technologies

Thermal Circuit Protection

Thermal.jpg

Carling Technologies

CAN Electronisch schakelen

Thermal.jpg

CM Series

Muliplexed CAN / LIN schakelsysteem

De CM-serie heeft een drie-compartimenten drager die uniek identificeerbare schakelaars en reostaten herbergt. Hoogtepunten zijn onder meer twee LIN-connectoren waarmee de CM-serie in serie kan worden geschakeld met andere modules en kan worden aangesloten op een controllermodule; en de mogelijkheid om als tweepolige schakelaar te worden aangesloten. De controllermodule biedt plaats aan maximaal 45 schakelfuncties en wordt via een CAN-netwerk aangesloten op een ECU (niet meegeleverd).

Meer informatie >>

nieuwe
bottom of page