CAN Modules

De keypads van Carling Technologies voldoen aan de SAE J1939 CAN-normen, de CKP-serie van is een customizable toetsenbord met custom iconen en maximaal drie dimbare LED-functielampjes per knop, die tevens ook diagnostische feedback bieden door te knipperen als er een fout is.

Schakelaars V-Series

Carling biedt een breed scala van full-sized tot miniatuur verlichte en niet-verlichte snap-in tuimelschakelaars. Variërend van 1 tot 4 polen, .4 VA tot 20 ampère, met veel stijlen van effen gekleurde, doorschijnende, tweekleurige Visi-Rockers. Certificeringen zoals UL, CSA, TUV, VDE en meer. De V en L-serie  van de Contura-familie  die de industrienorm voor IP66, IP68 en UL1500 met ontstekingsbeveiliging afgedichte schakelaars instellen.

Circuit Protection

Carling Technologies biedt een complete lijn van circuit breakers, van 3 tot 40 ampère thermische circuit breakers, tot een uitgebreid assortiment van 0,02 tot 700 ampère hydraulische / magnetische circuit breakers tot 0,10 tot 50 amp

 aardlek zekeringen.

NMEA2000 Systemen

Het OctoLite® systeem geeft de gebruiker controle terwijl het zorgt voor meer veiligheid en betrouwbaarheid in een eenvoudig te bedienen systeem. Dit flexibel te configureren systeem bevat modules zoals een multifunctioneel aanraakscherm, configureerbare keypad, multiplex-schakelmodule, solid-state vermogensregelaar, bypassmodule en AC gedistribueerde voedingsmodules. 

Battery Disconnect Schakelaars

Deze schakelaars van Carling Technologies zijn ontworpen om het leeglopen van de batterij te minimaliseren, de veiligheid van het onderhoudspersoneel te waarborgen en, wanneer gebruikt in combinatie met een hangslot, bescherming tegen voertuig diefstal te bieden.

USB Chargers

Carling Technologies Dual-poort USB V-lader is ontworpen voor het opladen van tablets, e-readers, mobiele apparaten en gamingapparaten, digitale camera's en andere compatibele elektronische apparaten.

​Adres 
​Intercomponents bv 
Nijendal 42  
3972 KC  
Driebergen  
The Netherlands
T: + 31 343 517 363  
E: info@intercomponents.nl  
KVK 30070702  BTW NL 007013127B01
 IBAN: NL36INGB0662281519
​Producten
V-Series 
CAN BUS SAE J1939  
NMEA2000 Control Systems
Buzzers & Transducers
Account
Login
Je account beheren
Copyright © 2019 Intercomponents bv. Alle rechten voorbehouden.
Privacybeleid  /  Gebruik van cookies  /  Gebruiksvoorwaarden  / Verkoopvoorwaarden /  Juridische informatie  / Site-overzicht
Onze merken
Carling Technologies
Sonitron
Lorling electronics
ICswitches
ICconnectors
Techpower
Taiway 
Dongil Filters