Intercomponents bv  is exclusief  distributeur / vertegenwoordiger van Carling Technologies binnen de Benelux.

Wij kunnen het complete gamma van Carling Technologies leveren, we hebben artikelen op voorraad  liggen maar het grootste deel zal volgens uw klantenspecificaties bij Carling Technologies besteld worden. U kunt ook voor het maken van een typenummer contact met ons opnemen, wij zullen samen met u het gewenste artikel samenstellen vervolgens een passende aanbieding maken en naar wens een sample voor u aanvragen. 

 

Kies hier uw productgroep

Schakelaars

 

Een uitgebreide lijn van schakelaars waarmee Carling Technologies voor bijna ieder zijn behoefte een oplossing heeft. De V-serie van Carling Technologies is al jaren lang een van de meest verkochte schakelaars ter wereld.

Circuit breakers

 

De Hydraulische / magnetische Circuit Breakers bieden zeer nauwkeurige, betrouwbare en kosten effectieve oplossingen voor de meest uitdagende ontwerpen. Ze zijn  temperatuurbestendig en derhalve niet merkbaar beïnvloed door veranderingen in de omgevingstemperatuur.

 

 

Power distr. units

 

Carling Technologies biedt een scala aan standaard AC & DC Power Distribution Units.

Custom solutions

 

Carling schakelaars kunnen naast de standaard opties ook worden aangepast met uw eigen custom specs zoals bijvoorbeeld voorgesoldeerde draden, andere kleuren kappen, een eigen symbool en meer. Wat uw behoefte ook is Carling heeft de oplossing.

​Adres 
​Intercomponents bv 
Nijendal 42  
3972 KC  
Driebergen  
The Netherlands
T: + 31 343 517 363  
E: info@intercomponents.nl  
KVK 30070702  BTW NL 007013127B01
 IBAN: NL36INGB0662281519
​Producten
V-Series 
CAN BUS SAE J1939  
NMEA2000 Control Systems
Buzzers & Transducers
Account
Login
Je account beheren
Copyright © 2019 Intercomponents bv. Alle rechten voorbehouden.
Privacybeleid  /  Gebruik van cookies  /  Gebruiksvoorwaarden  / Verkoopvoorwaarden /  Juridische informatie  / Site-overzicht
Onze merken
Carling Technologies
Sonitron
Lorling electronics
ICswitches
ICconnectors
Techpower
Taiway 
Dongil Filters